Innebandyskolan Flickor

VÄLKOMNA TILL INNEBANDYSKOLAN!

Säsongen 2020/2021 är igång och det är dags för ytterligare en grupp barn att skjuta sina första skott på en innebandyplan.

OBS! Ingen föranmälan behövs.

I år är det barn födda 2014 & 2013 som vi hälsar välkomna till vår innebandyskola. Alla som vill är välkomna att prova på några gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta med världens roligaste sport.

Barnen behöver gympaskor, klubba och glasögon samt vattenflaska om de blir törstiga. Klubba och glasögon finns att låna ifall man behöver det.

Covid-19

Under rådande omständigheter så gör vi i Onsala Innebandy vad vi kan för att minska smittspridningen av Covid-19 och det gäller självklart även i samband med innebandyskolan.

  • För er som har barn i innebandyskolan innebär det att föräldrar inte längre får vistas i hallen i samband med träningen.
  • Du som förälder lämnar ditt barn utanför hallen och hämtar hen utanför hallen igen efter träningens slut. Se till att ert barn är ombytt och klart inklusive glasögon och klubba (om man har egna) samt påfylld vattenflaska när ni lämnar dem.
  • Representanter från klubben finns på plats och tar emot barnen samt hjälper dem in och ut ur hallen. Vi finns på plats under hela träningen och assisterar ledarna ifall något händer och vi skulle behöva komma i kontakt med er föräldrar.
  • Vänligen kom i god tid då den här proceduren troligen gör att det tar lite längre tid än vanligt att få in alla barn i hallen.
  • Det är upp till varje förälder att bedöma ifall ens eget barn är bekväm med att mamma eller pappa inte finns på läktaren under träningen, och utifrån det avgöra ifall hen skall vara med.
  • I det fall någon i familjen är smittad av Covid-19 eller väntar på testsvar får barnen inte närvara på klubbens träningar.
  • Vi har 30 minuter mellan flickornas och pojkarnas träning för att det inte skall vara för mycket folk i hallen samtidigt.
  • För övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som att tvätta händerna innan träning, inte dela vattenflaska med någon eller komma till träning om man känner några sjukdomssymptom mm.

Innebandyskolans träningstider;

Flickor 9.30 - 10.45 söndagar på Rydet

Barn födda tidigare är naturligtvis också välkomna att börja spela innebandy. Kontakta i så fall lagledaren i aktuellt lag eller David på kansliet, kansli@onsalainnebandy.se

Hjärtligt välkomna till Onsala Innebandy!

Md stiftelsen fair play 1
Md klubbhuset logo 1
Md hemkop nya cmyk
Md logo kahls 1911
Md certifiering logo mo rkgra
Md handelsbanken farg
Md rad vard banner sibf 320x320 tcm5 35176
Nytt från 1 oktober 2017Råd och vård i licensförsäkringen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub