Kids Camp

Välkommen till Kids Camp 2020!

Kids Camp arrangeras vecka 31 till 33 för barn födda 2008–2013.

Covid-19 och Kids Camp

Arrangören och Onsala Innebandy följer noggrant utvecklingen av pandemin och om situationen förvärras förbehåller vi oss rätten att ställa in. Vi jobbar hårt med att anpassa hela lägret till att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Under lägret gäller:

●Alla ombyten och duschning sker hemma, och vi tar med egen utrustning- ingen delar eller lånar. Särskilt viktigt är vattenflaska.

●För att minska smittspridning har vi inga målvaktsställ att låna ut och kommer bara att köra med målvakter om det finns spelare som har eget ställ och vill.

●Vi använder flera omklädningsrum för att kunna hålla avstånd.

●Vi tvättar händerna regelbundet och noggrant.

●Vi serverar ingen mat eller dryck förutom en frukt som delas ut i handen av tränarna, som har tvättat och spritat händerna och använder plasthandskar.

●Alla lekar och övningar anpassas för att barnen skall kunna hålla avstånd.

●Grupperna begränsas till max 20 barn för att vi inte skall bli för många.

●Vi tar inte i hand eller kramas.

●Är man minsta lilla sjuk skall man vara hemma - symtomfritt deltagande

●Föräldrar hämtar och lämnar barnen utanför hallen för att minska kontakt i trånga utrymmen

Vad är Kids Camp?

Onsala Kids Camp är ett försäsongsläger för barn mellan 7 och 12 år. Vi hårdtränar inte, utan fokuserar på att alla ska lära sig något nytt inför säsongen och ha riktigt kul med innebandy.

Kids Camp sker i Onsala och är till för Onsala Innebandyklubbs medlemmar. Tränarna är unga ledare från Onsala Innebandyklubb.

Vad får man?

På Kids Camp får du:

-16 träningstimmar fördelade på 4 eller 5 dagar

-Frukt varje dag

-Utbildade tränare med erfarenhet av barnverksamhet

-Diplom efter avslutat läger

Dessutom utlovas massor av kul tillsammans med nya och gamla vänner!

När är lägret?

Vecka 31 går Kids Camp för barn födda 2009–2011. Här kliver vi in i blå nivå och börjar lära oss mer teknik och detaljer, men vi behåller grunden som handlar om spelglädje och att ha kul.

Vecka 32 kör vi fyra dagar för barn födda 2008, med 4 timmar läger per dag. Här höjer vi nivån ytterligare för att förbereda inför klivet upp till ungdomsserien. Vi fortsätter med spelglädje och rolig innebandy men varvar med detaljarbete och utveckling. OBS: beroende på antal deltagare kan vi behöva kombinera flickor och pojkar till en grupp.

Fredag vecka 32 samt måndag-onsdag vecka 33 är det dags för barn födda 2012–2013. Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans och lära oss innebandy. Vi leker och upptäcker innebandy genom roliga övningar som ger utrymme för personlig utveckling. Vi kör utan målvakter.

Är du född 08–11 och har eget målvaktsställ samt vill stå i mål, skriv det i anmälningsformuläret (du måste inte stå i mål alla dagar)! De yngsta spelar utan målvakter.

Tiderna beror på antal deltagare, och kommer skickas ut ca en vecka innan lägerstart.

OBS Är ditt barn fött 2014 men har redan spelat en säsong så är hen självklart välkommen till Kids Camp. Vi vänder oss till alla som har lite innebandy under bältet och är sugna på mer!

Kostnad och anmälan

Avgiften för att vara med är 1000kr per barn. För att anmäla ditt barn, klicka på länken här: https://shop.onsalainnebandy.se/butik/

Glöm inte fylla i om ditt barn har en relevant allergi, exempelvis banan eller pollen, som kan vara bra att hålla koll på. Nötter är helt förbjudet i lokalerna.

OBS! Grupperna är begränsade till 20 deltagare per grupp. Först till kvarn gäller!

Vi förbehåller oss rätten att sätta ihop och dela upp grupperna för att lägret ska kunna genomföras så smidigt som möjligt.

Md stiftelsen fair play 1
Md klubbhuset logo 1
Md hemkop nya cmyk
Md logo kahls 1911
Md certifiering logo mo rkgra
Md handelsbanken farg
Md rad vard banner sibf 320x320 tcm5 35176
Nytt från 1 oktober 2017Råd och vård i licensförsäkringen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub