DIV2-Herr

Sammanfattning av ett fantastiskt år för A och B Herr!

Publicerad 2016-04-16 09:32
Vi startade säsongen med ett skönt och avslappnat träningsläger i Danmark, där vi bla kom överens om att vi ej skulle sätta press på oss själva med serieplacering etc för kommande säsong. Istället skulle vi jobba med glädje och gemenskap och hårt jobb på plan som kärnvärde. Detta skulle visa sig vara ett vinnarkoncept, vi spelade upp oss under året och kunde till slut stå som seriesegrare i div 3 med Pommac och tårta hemma mot Falkenberg i den sista matchen för året. Div 2 here we come...

Det har varit ett mycket trevligt år på många sätt runt laget, vi har haft bra träningsnärvaro med högt tempo och mycket garv både på och utanför planen.

Vi spelar en publikvänlig innebandy med fin teknik, spelglädje och hög fart åt båda håll, inte alltid så uppstyrt som ex SSL:) men mycket roligare.

Man önskar att fler i Onsala fick möjligheten att komma till Presse och känna känslan, sittande 1 meter el 2 från planen, då tror jag hallen skulle vara fullsatt hela säsongen med återkommande gäster.

Vill med detta passa på att tacka alla våra kompetenta spelare och ledare för säsongen som gick och samtidigt passa på att berätta att nästa säsong ser riktigt spännande ut. Vi har en hel del planer redan nu med mer folk i ledarstaben, utökade match arrangemang etc.

Ha en riktigt go sommar så ses vi i höst!

Glenn Winberg
Md bild1
Md hemkop nya cmyk
Md a lvsbyhus
Md handelsbanken farg
Md strihl logo
Md bvm vitbakgr
Md klubbhuset logo 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md rad vard banner sibf 320x320 tcm5 35176
Nytt från 1 oktober 2017Råd och vård i licensförsäkringen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub