P08

Välkomna till en ny innebandysäsong!

Publicerad 2016-08-22 22:09

Hoppas att ni alla har haft en fin sommar med mycket sol och bad!

Snart är det dags att starta igång innebandysäsongen igen. Vi startar 25/9, och vår träningstid för säsongen är söndagar 09:00-10:30 i Kaparehallen. Vi ser gärna att barnen kommer i god tid och är ombytta och redo för träningsstart 09:00, samling i omklädningsrummet.

I samband med träningen den 9/10 är det föräldramöte, och vi hoppas att många av er kan komma då.

Den 22/10 är det, som vi tidigare informerat om, cup, som vi själva ordnar. Tid som gäller preliminärt är ca 8:30-16 i Presseskolans idrottshall. Vi återkommer med mer info om detta.

Vi vill också informera om att det 24/9 är Onsala innebandys klubbdag i Presseskolans idrottshall, mer info kommer även om detta, men spara gärna datumet redan nu. Det kommer att hända en massa kul, och dagen avslutas med en A-lagsmatch.

I år har klubben beställt nya matchkläder med nya sponsorer. Det innebär att de gamla personliga matchkläderna inte får användas vid matcher denna säsong. Man kommer inte att ha möjlighet att beställa ett personligt matchställ i år, utan alla som spelar på grön nivå (vilket vi gör) kommer att få låna matchkläder av klubben.

Kontakta oss gärna om ni har tankar eller frågor.
Hälsningar Johanna, Rickard, Andreas, Erik, Anki, Rebecca, Martin & Magnus
Johanna Blomstrand
Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub