VÄLKOMMEN TILL INNEBANDYSKOLAN!

Publicerad 2020-08-25 19:10
En ny säsong börjar snart och vi välkomnar som vanligt nya spelare till vår innebandyskola.

Säsongen 2021/2022 börjar snart och det är dags för ytterligare en grupp att skjuta sina första skott på en innebandyplan. Första tillfället är söndagen den 19 september.

OBS! Ingen föranmälan behövs.

I år är det barn födda 2014 & 2015 som vi hälsar välkomna till vår innebandyskola. Alla som vill är välkomna att prova på några gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta med världens roligaste sport.

Barnen behöver gympaskor, klubba och glasögon samt vattenflaska om de blir törstiga. Klubba och glasögon finns att låna ifall man behöver det.

Under rådande omständigheter så gör vi i Onsala Innebandy vad vi kan för att minska smittspridningen av Covid-19 och det gäller självklart även i samband med innebandyskolan.

- Max en medföljande person per barn får vara inne i hallen under träningen.

- När barnen är ombytta och spelklara lämnas de på planen och medföljande person ställer sig på läktaren och tittar på träningen. Håll avstånd.

För övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer som att tvätta händerna innan träning, inte dela vattenflaska med någon eller komma till träning om man känner några sjukdomssymptom mm. Detta gäller alla som kommer till hallen, även vuxna.

Innebandyskolans träningstider fr om 26/9;

Flickor kl 09:30 -10:45 söndagar på Rydet

Pojkar kl 11.00 - 12.15 söndagar på Rydet

Barn födda tidigare är naturligtvis också välkomna att börja spela innebandy. Kontakta i så fall lagledaren i aktuellt lag eller David på kansliet.

Hjärtligt välkomna till Onsala Innebandy!

Ordförande
Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub