Dam 2

Grymma insatser i helgen

Publicerad 2022-01-25 15:18
Återigen visar spelarna i Onsala Dam 2-gruppen att de är ett härligt gäng lirare som kan leverera vinster mest hela tiden. I helgen som gick ordnade tjejerna i lite olika konstellationer vinst i både division 3 och division 2.

I div3 matchen mot Varla var det inledningsvis en lite märklig match innan tjejerna i sista perioden visade hur en fartfylld innebandy ska spelas. Extra kul att göra mål i numerärt underläge och den avslutande attacken vid 15 sekunder kvar blev ett taktiskt genidrag. Kul med massor av mål och fantastiska prestationer av vår målvakt Alex. Vinst!

Bild 1: Segerdans

I div2 matchen mot de kraftfulla spelarna i Tygrike så var förväntningen att det skulle bli mycket jämnt. Men ganska snart in i matchen visade tjejerna hur fart, kreativitet och ledarskap på planen ska se ut. Det blev en tuff match med mycket kamp. Tygrike lyckades dock inte med sina stenhårda löpningar. Onsalas försvarspel var i princip felfritt och anfallet fick mycket bra utdelning. Extra kul att se hur spelarna i Dam 2-truppen och spelarna i Dam 1-truppen var så samspelade och tillsammans skapade fantastisk innebandy. Vinst!

Bild 2: Glada lirare

Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub