Dam 2

Monstervändning mot Särö i div 3

Publicerad 2021-11-02 13:22
Onsala dam 2 visade prov på stor moral och spelglädje när de vände ett svårt 4-2 underläge i senaste div 3 matchen. I den tredje perioden med bara 13 min kvar av matchen såg det mörkt ut för de rosa spelarna. Men som genom ett mirakel fick Onsala plötsligt utdelning och vann med 4-8.

Positiv start
Matchen inleddes positivt med ett aggressivt Onsala som satt hög press och snurrade boll enligt plan. Tyvärr blev det bara marginell utdelning och istället fick Särö gång efter annan in bollen genom lite olyckliga kontringsmöjligheter.

Jobbade på i motvind
Onsala höll dock uppe spelet och visade prov på stor moral och förmåga att arbeta på trots motvind. I tredje perioden inträffar det som kommer att gå till historieböckerna som Bragden på Halloween där de tappra Onsala spelarna matar på med skott och utmaningar framför kassen och går tillslut och vinner hela tillställningen med makalösa 4-8.

Att vinna är inte allt.....men bra mycket
Efter en sådan match är det bara att konstatera att det är kampen, spelet, intensiteten, nerven och förhoppningarna som gör innebandy till den fantastiska sporten som den är.

Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub