Hälsocertifiering

Onsala Innebandyklubb är stolta över att vara Hälsocertifierade sedan 2013 av Kungsbacka kommun. Certifieringen är en viktig del av vårt arbete för att skapa en hälsosam och trygg miljö för alla våra medlemmar.

Syftet med certifieringen är att säkerställa att barn, ungdomar och andra aktiva kan vara aktiva inom en föreningsmiljö som främjar hälsa och välbefinnande. Genom certifieringen kan ledare, aktiva och föräldrar ha tydliga förväntningar på vad de kan förvänta sig av Onsala Innebandy.

Certifieringen omfattar olika områden och vi har satt upp tre certifieringsmål som tydligt framgår i vår policydokument "Rosa Tråden":

  1. Utveckla det drogförebyggande arbetet
  2. Värdegrundsarbete.
  3. Höjd utbildningsplan för barn- och ungdomsledare.

Vi uppmanar alla medlemmar att respektera och följa dessa policys. Om det skulle förekomma överträdelser eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta styrelsen. Kontaktuppgifter till styrelsen finns under avsnittet "Om Onsala IBK - Styrelsen".

Vi strävar efter att skapa en positiv och säker miljö för alla inom Onsala Innebandyklubb och ser fram emot att fortsätta utveckla vår förening med fokus på hälsa och välbefinnande.

Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub