SPONSRING AV ONSALA INNEBANDYKLUBB


Sponsorer: Acorn, ActiMera, Babkin Bygg Ab, Byggpool.se, Comfort - Aderbys Rör, DFDS, DINA försäkringar, Dunross, Eksta Bostad, Fönster24sju.se, God Ekonomi, Handelsbanken, Hemköp, Kahls Kaffe, Klubbhuset, Majblomman, Millesons Handelsträdgård, Mölndals Tele, Moller Bil, Nordic Wellness, Nordlo Group, Norra Halland, Octean AB, Onsala Pizzeria, R3 revisionsbyrå, Silicea, Stejla Fastigheter, Strihl, Ståhlbåge agenturer, Sunoff, Typit, Viavest, Zonefloorball, Åsa Hembageri, Älvsbyhus

De som väljer att sponsra Onsala Innebandy är i första hand med och stöttar våra barn- och ungdomslag samt verksamheten runt dem. Naturligtvis har vi också ett representationslag på dam- och herrsidan som får en del av sponsorintäkterna. Våra representationslag består till stor del av spelare från egna led som varit aktiva i föreningen sedan de var små och är föredömen för våra yngre förmågor. Vi har också hela tiden ett tillflöde av unga ledare och unga domare som ser till att verksamheten kan bedrivas och utvecklas.

Intresserad av att synas ihop med oss i Onsala Innebandy?

Skicka ett mejl till sponsring@onsalainnebandy.se så kontaktar vi er.


Våra sponsorer stöttar inte bara den idrottsliga verksamheten utan även arbetet som syftar till att utveckla ledare och spelare som människor. Jämställdhet, mångfald, demokrati och delaktighet är självklara delar i det arbetet. Detsamma gäller vårt drogförebyggande arbete och nolltoleransen avseende psykiskt och fysiskt våld.

Ledare och spelare utbildas kontinuerligt med målet att skapa en föreningsmiljö där alla känner sig välkomna och delaktiga.


Kungsbacka Kommun & Hälsocertifiering
I en idrotts- och hälsocertifierad förening ska barn och ungdomar, ledare, föräldrar och andra medlemmar kunna vara aktiva i en hälsosam och trygg föreningsmiljö. Det innebär bland annat att föreningen har arbetat fram policys och tillhörande handlingsplaner och rutiner vad gäller drogförebyggande arbete, nolltolerans för psykiskt och fysiskt våld samt ökad jämställdhet och mångfald.

Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub