KLUBBDAGEN 19 SEPTEMBER

Publicerad 2020-09-13 11:50
Även i år planerar vi att genomföra en ”klubbdag” på Presse med utdelning av flaskor och strumpor samt fotografering, men i ett mindre format än vanligt med tanke på rådande omständigheter.

För att minimera antalet personer i hallen har vi tyvärr ingen möjlighet att släppa in några föräldrar. De föräldrar som skjutsar sina barn får släppa av dem hos respektive ledare utanför hallen och sedan hämta dem vid den bakre entrén när de är klara.

Vi har dock tänkt på att ni också måste ha något att göra under tiden som barnen är i hallen för fotografering mm. I fritidsklubbens lokaler finns därför vårt utbud av profilprodukter plus fika till försäljning.

För att kunna genomföra dagen enligt schemat är det viktigt att alla har med sig en ifylld blankett (bifogas) som samlas in av ledarna och lämnas till fotografen. Kom ombytta i matchställ (målvakterna kan byta om på plats) på utsatt samlingstid enligt schemat nedan. Ta med klubban (målvakterna tar med hjälmen) då spelarna även fotograferas individuellt.

Nedan har ni länken till schemat för dagen. Lagledarna är ombedda att skicka ut en inbjudan till sina lag.

Schema klubbdagen 2020

I det fall ni behöver låna matchställ till fotograferingen eller om ni har några andra frågor som rör just ert lag så hänvisar vi till respektive lagledare.

De nya matchställen är inte klara ännu, utan delas ut av lagledarna vid ett senare tillfälle. Det innebär att lagen fotograferas i de "gamla" matchställen.

Här har ni länkar till information inför fotograferingen samt fotoblanketten.

Information inför fotografering

Beställningsblankett fotografering 2020

Välkomna till Onsala Innebandys "klubbdag".

Styrelsen Onsala Innebandy

Mattias Norrman
Md stiftelsen fair play 1
Md klubbhuset logo 1
Md hemkop nya cmyk
Md logo kahls 1911
Md certifiering logo mo rkgra
Md handelsbanken farg
Md rad vard banner sibf 320x320 tcm5 35176
Nytt från 1 oktober 2017Råd och vård i licensförsäkringen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub