Nu är det dags för Onsalaspelen 2023

Publicerad 2023-04-16 18:19
Lördagen den 29 april är det dags för årets Onsalaspel. Ett omtyckt arrangemang som förenar stora som små och bygger gemenskap i sporten vi alla älskar oavsett oavsett ålder, kön eller sexualitet. Ett omtyckt arrangemang där seniorer och äldre juniorer är ledare för de mixade lagen. Anmälan är kostnadsfri och du behöver anmäla dig senast den 24 april.


Bildtext: Onsalaspelen 2022 - Vinnarlaget lagnamn: Rosa Framtid. Ledare från damlaget: Filippa Olander. Spelare Linnea Lindström, Emma Nordqvist Lext, Charlie Wallberg, Abbe Hjortsberg.Alla är verkligen välkomna att delta, spelare, ledare och domare, ja till och med föräldrar och syskon.

Man anmäler sig via sin kallelse i MyClub, har man en förälder eller syskon som vill vara med så lägger man till namnen i kommentarsfältet i samband med kallelsen.


Hur går det till?

Vi spelar med mixade lag med juniorer, seniorer och domare som är spelande ledare.
Under dagen finns det även utrymme för att mingla och nätverka. Ett ämne som vi gärna vill att det pratas om är hur vil vill ha det i våra vallar under matcher, spelare, ledare, domare och publik?

Finns det något att äta under dagen?

Kiosken är öppen till självkostnadspris.

Hur gör vi med bemanningen?

En förälder från varje lag behövs för att bemanna alla stationer så vi kan ha sekretariat, kiosk etc. i gång.
Vänligen skicka lag och namn till ordforande@onsalainnebandy.se


Onsalaspelen startade vi 2018 som en del i vårt 10 års jubileum. Det blev mycket uppskattat och ingår sedan dess i vår värdegrundsbyggande föreningssamhörighet, där alla får vara med , glädje och stolthet är ledorden


Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub