Ny tränarstab för Dam Div1 och JAS – satsar på utveckling och lagsammanhållning

Publicerad 2023-05-03 16:17
Onsala IBK presenterar nu sin nya tränarstab för Dam Div1 och JAS inför den kommande säsong. Mattias Hermansson fortsätter som huvudtränare för Dam Div1 och han får sällskap av Anders Forsström som assisterande tränare. För JAS-laget är det Magnus Wickman som tar över som huvudtränare med Peter Stenfeldt som assisterande tränare. Försäsongen drar igång i slutet av maj.

Vi har tagit pulsen på den nya fyrklövern och har grillat dem hårt, vilka är deras favoritövningar, vad finns det för förväntningar inför kommande säsong och hur beskriver de sig själv. Ja, varsågoda och säga Hej till tränarstaben.Magnus Wickman är en målmedveten, rättvis och drivande tränare som har som mål att utveckla spelarna och bygga en stark lagsammanhållning. Han ser fram emot att ta sig an utmaningen att ersätta tongivande spelare som blivit för gamla för att spela JAS, men han är övertygad om att laget kommer att klara av det med hjälp av många lovande spelare som är redo att ta steget upp. Hans bästa övning är Thorén passningsövning med avslut i höga slottet.


Anders Forsström beskrivs som en snäll, krävande och kunnig tränare som vill se laget fortsätta utvecklas både som lag och individuellt. Han betonar vikten av smålagsspel för att förbättra laget och få spelarna att samarbeta bättre.


Mattias Hermansson är en energifylld, positiv och inkluderande tränare som siktar på topp tre i den nya seriestrukturen till säsongen 2023/2024. Men han strävar också efter att nå förstaplatsen i Div. 1 i år igen. Hans favoritövningar involverar fartfyllt spel med mycket bollkontakt på mindre ytor som 3 mot 3.


Peter Stenfeldt beskriver sig själv som en glad, engagerad och driven tränare som ser fram emot en spännande säsong med tighta och spännande matcher. Han ser fram emot att få arbeta med sina grymma tjejer och ta dem till nästa nivå i deras utveckling. Hans favoritövning är omställningsövningar i högt tempo som kräver mycket rörelse och snabba beslut av innebandyspelaren.


Sammanfattningsvis är tränarstaben för Dam Div1 och JAS en erfaren och målinriktad grupp som fokuserar på att utveckla spelarna och bygga starka lagsammanhållningar. Med deras olika bakgrunder och unika synsätt kommer de att hjälpa laget att nå nya höjder under den kommande säsongen.


Stort lycka till

Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Md rad vard banner sibf 320x320 tcm5 35176
Nytt från 1 oktober 2017Råd och vård i licensförsäkringen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub