Onsala Innebandyklubb har en ny ordförande med passion för föreningslivet

Publicerad 2023-06-29 15:07
Vi är stolta över att välkomna Patrik Strandberg till sin nya roll som ordförande i Onsala Innebandyklubb.

Patrik Strandberg kommer med gedigen erfarenhet och en stark passion för att skapa en levande och stark föreningskultur. Innan han antog denna utmaning, har Patrik suttit i styrelser med mindre omfattning, vilket ger honom en bra grund för det här större uppdraget.

En av Patriks viktigaste drivkrafter är att skapa en gemenskap där alla trivs, utvecklas och känner glädje och lojalitet. Han brinner verkligen för att se barn, ungdomar, seniorer och ledare inom OIBK trivas och känna sig delaktiga.

"Jag ser fram emot att vara en del av OIBK:s resa och bidra till att skapa en väl fungerande styrelse och förening", säger Patrik Strandberg entusiastiskt om sitt nya ordförandeskap. Han kommer att arbeta tillsammans med övriga styrelsen för att säkerställa en smidig och effektiv drift av klubben samt för att utveckla och stärka föreningslivet i Onsala.

Vi önskar Patrik Strandberg stort lycka till som ny ordförande för Onsala Innebandyklubb och ser fram emot att se föreningen blomstra under hans ledning. Tillsammans med övriga i styrelsen kommer de att skapa en ännu starkare gemenskap och föreningskultur för alla medlemmar att njuta av.

Camilla Emring
Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub