OnsalaSpelen 2023 samlade över 140 ungdomar och ledare i Presseskolan

Publicerad 2023-04-29 16:32
Idag hölls OnsalaSpelen 2023, ett årligt idrottsevenemang för ungdomar i Onsala. På plats i Presseskolan fanns över 140 ungdomar och ledare. Dagen bjöd på spännande matcher och prisutdelningar till några av de mest framstående lagen och spelarna.


Speed Tigers vinner OnsalaSpelen 2023

Efter en hård dag av spännande matcher utsågs Speed Tigers till det vinnande laget och belönades med en träningströja med texten "Winner OnsalaSpelen 2023" samt deras lagnamn och efternamn tryckt på. I det vinnande laget fanns följande; Ledare Alexander Johansson Herrjunior, Arvid Nylander P08, Alva Legnedahl F09, Nils Berndtson P11, Abbe Hjortsberg P13, Stella Wikström, Henry Kitzing.


Fairplay spelare och kämpe prisades

Utöver vinnarlaget uppmärksammades också andra duktiga spelare under dagen. Linnea Lindström från laget De coola spelarna och Hugo Linder från lag Pink Hermanos utsågs till Årets Fairplay-spelare.


Linnea Lindström om sin utmärkelse: "Det är så klart roligt att bli utsedd till det då jag alltid tycker att det är viktigt och kanske ännu viktigare när våra allra yngsta spelare också är på plan".Dessutom har Lucas Adolfsson från P14-laget utsetts till Årets kämpe och fått en liknande utmärkelse. Alva Johansson Lantto från Dam 1-laget fick den åtråvärda titeln som Årets ledare för OnsalaSpelen 2023.


En framgångsrik dag för ungdomssport

Ordförande Lisette var stolt och glad över evenemanget och tackar alla som bidrog till att göra OnsalaSpelen så framgångsrikt. Evenemanget bjöd på spännande matcher och en härlig atmosfär som gav hopp om en ljus och rosa framtid för ungdomssporten i Onsala.

"Jag är stolt, lycklig och trött, tycker att detta är den absolut bästa dagen på året. Helt underbart att alla kan träffas och känns glädjen i vår sport. Härlig uppslutning och grymma hejaramsor bådar gott för vår #rosaframtid" säger Lisette avslutningsvis


Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub