Stora utmärkelser tilldelas för en framgångsrik säsong

Publicerad 2023-06-30 15:41
Vi är stolta över att kunna dela ut flera prestigefyllda utmärkelser till några av våra spelare och ledare. Dessa personer har inte bara bidragit till framgången på planen, utan har också visat exceptionellt ledarskap och engagemang utanför den. Vi tackar även Lisette Wallström för sina år som ordförande i klubben.


Årets Ledare - Anders Forsström

Anders Forsström är en levande innebandylegend som andas sporten sedan 80-talet. Hans passion och engagemang för klubben sträcker sig långt tillbaka, och hans erfarenhet och insikt har varit ovärderlig för både spelarna och klubben som helhet. Med en imponerande spelkarriär i ryggen, inklusive SM-guld och Europacup-seger, har Anders visat sig vara en strategisk taktiker och en eftertraktad tränare. Vi är oerhört tacksamma över den energi och utveckling han har tillfört våra spelare och är stolta över att ha honom kvar hos oss.

Årets Prestation - Dam JAS
Dam JAS-lag har haft en enastående säsong och tagit stora kliv fram mot de stora arenorna, vilket i år resulterade i en imponerande 7:e plats i JAS-slutspelet. Tränartrion Anders Forsström, Jonas Landgren och Mikael Egner har genom deras engagemang varit en av nycklarna till lagets prestationer på planen. Tillsammans har de tränat och utvecklat spelarna och med deras dedikation och förmåga att inspirera spelarna har tjejerna satt Onsala Innebandy på kartan, och vi är stolta över att ha just dessa duktiga tjejer som en del av vår framgångsrika rosa framtid.

Årets Eldsjäl - Martin Lund

Martin Lund är en sann eldsjäl inom vår förening. Han har inte bara erbjudit sin hjälp frivilligt, utan hans organisatoriska färdigheter och förmåga att se behov och möjligheter har varit en stor tillgång för oss. Martin rör sig över alla lag och gränser och identifierar vad som behövs för att främja framgång. Hans engagemang och passion för innebandy är smittande och vi hoppas att han fortsätter vara en aktiv del av vår rosa framtid i många år framöver.

Årets Herrspelare - William Idewald

William Idewald har haft en lysande säsong både på och utanför planen. Med sina imponerande 26 mål och 14 assist har han spelat en avgörande roll för våra herrspelares framgångar. William har inte bara levererat fantastiska prestationer, utan har även visat hög seriositet och positivt inflytande på träningar och utanför planen. Hela herrtruppen är tacksam för hans bidrag och ser fram emot nästa säsong med William Idewald som en ledande kraft.

Under årsmötet gav vi en speciell hyllning och tackade av Lisette Wallström för sina insatser som ordförande under många år. Lisette har varit en viktig del av vår förening under lång tid. Med sitt engagemang, sin kunskap och sitt omtänksamma sätt har hon bidragit till att skapa en positiv atmosfär och en sammanhållning inom klubben.

Camilla Emring
Md logoinnebandykungenfa rg1
Md logo kahls 1911
Md stiftelsen fair play 1
Md certifiering logo mo rkgra
Md 250x100px hbkungsbacka2
Md hemkop nya cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub